Tietosuojakäytännöt

Cherry Blossom Subscription, LLC: n TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖT Päivitetty viimeksi: 08/2020, mukaan lukien kaikki sen tytäryhtiöt ja tytäryhtiöt ("Cherry Blossom Subscription", "me", "meidän" ja "me") ovat huolissaan yksityisyyden suojasta ja haluavat sinua tuntemaan minkä tyyppisiä henkilötietoja saamme ja keräämme ja kuinka keräämme, käytämme, paljastamme, jaamme ja suojaamme henkilötietojasi. Kirsikankukka-tilaus ei myy henkilökohtaisia ​​tietojasi kolmansille osapuolille. SOVELTAMISALA JA SUOSITTELU Kun käytät verkkosivustoa tai käytät sitä tai annat muuten meille mitään tietoja, hyväksyt tämän tietosuojakäytännön, mukaan lukien tapa, jolla käytämme tietoja riippumatta siitä, onko sinulla tili Cherry Blossom -tilauksessa vai ei. Jos et hyväksy tätä tietosuojakäytäntöä tai muita myöhempiä muutoksia, sinun on välittömästi lopetettava verkkosivuston käyttö tai muuten meille mitään tietoja. Tämä tietosuojakäytäntö koskee joka tapauksessa sitä, että käytät sivustoamme, joko tietokoneella, matkapuhelimella tai tablet-laitteella. Haluamme olla vuorovaikutuksessa kanssasi myös kolmansien osapuolten sivustoilla, joihin lähetämme sisältöä tai kutsumme palautettasi, mukaan lukien muun muassa Facebook, Twitter, Pinterest, YouTube, Instagram ja Snap-Chat (”Kolmannen osapuolen sivustot”). Tämä tietosuojakäytäntö ei koske näiden sosiaalisen median alustojen käytäntöjä. Lue näiden sosiaalisen median alustojen tietosuojakäytännöt. Tämä tietosuojakäytäntö hallitsee henkilötietojesi koko keräämistä, käyttöä ja luovuttamista joko verkkosivuston kautta tai muulla tavalla. Tietosuojakäytäntö ei koske tietoja, jotka on kerätty tämän verkkosivuston kautta linkitettyihin kolmansien osapuolten verkkosivustoihin tai niiden kautta. Emme ole vastuussa kolmansien osapuolten tietosuojakäytännöistä tai heidän verkkosivustojensa sisällöstä. Jälleen kerran, tarkista toisen sivuston tietosuojakäytännöt. 13-vuotiaat lapset Noudatamme vuoden 1998 lasten online-tietosuojalakia. Meidän tai tytäryhtiöidemme, sponsoriemme ja mainostajiemme tarjoamaa sisältöä ja palveluja ei ole tarkoitettu alle 13-vuotiaille lapsille. Tietoja ei kerätä tai säilytetä tietoisesti alle 13-vuotiailta lapsilta, eikä mitään tällaista tietoa käytetä tietoisesti markkinointi- tai markkinointitarkoituksiin millään tavalla, joko verkkosivuston sisällä tai sen ulkopuolella.  Mitään verkkosivuston osaa ei ole suunniteltu houkuttelemaan alle 13-vuotiaita.  Lapset eivät ole oikeutettuja käyttämään mitään tarjoamiamme palveluita ja / tai tuotteita, ja pyydämme, että alle 13-vuotiaat lapset eivät toimita meille mitään henkilökohtaisia ​​tietoja tai vieraile verkkosivustolla. Jos saamme tietää tai meillä on syytä epäillä, että sivuston käyttäjä on alle 13-vuotias, poistamme kaikki käyttäjän tilillä olevat henkilökohtaiset tiedot ja lopetamme hänen tilinsä. TIETOJA KERÄÄMÄT TIETOJA Voimme kerätä sinusta perustietoja, kuten nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, syntymäaikasi, käyttäjänimesi, salasanasi ja muita henkilökohtaisia ​​tietoja. Jos teet tilauksen, luotto- tai maksukortti ja muut laskutustiedot, mukaan lukien kortinhaltijan maksutiedot, kortin numerot, viimeiset käyttöpäivät, laskutusosoitteet ja CVV-koodit. Henkilötiedot ovat tietoja, jotka liittyvät suoraan tiettyyn henkilöön, kuten nimi, syntymäpäivä, sosiaaliturvatunnus. Voimme kerätä nimettömiä tietoja, jotka eivät ole suoraan yhteydessä tiettyyn henkilöön, kuten maantieteellinen sijainti, ikäryhmä, sukupuoli, tuote tai tuotteeseen liittyvät huolenaiheet. Anonyymit tiedot käsitellään henkilökohtaisina tietoina, jos ne yhdistetään henkilökohtaisiin tietoihin. Tämä verkkosivusto voi sisältää interaktiivisia osioita, joissa kävijät voivat kommentoida ja lähettää viestejä. Nämä kommentit ja julkaisut eivät ole yksityisiä, ja kuka tahansa verkkosivustolla vieraileva voi nähdä ne. Kaikkia lähetettyjä ja paljastettuja tietoja pidetään julkisina tietoina. Harkitse tätä ennen tietojen lähettämistä. Automaattisesti keräämämme tiedot ovat meille lähetettyjä tietoja, mukaan lukien palveluntarjoajan nimi ja kaikkien sinulta meille lähetettyjen viestien päivämäärä, solmio ja sisältö. Palvelimilta kerätty IP-osoite ja muut tekniset tiedot, jotka kerätään automaattisesti verkkosivustolla käydessä. Teknisiä tietoja ei pidetä henkilökohtaisina tietoina, elleivät ne liity tietyn käyttäjän henkilökohtaisiin tietoihin. Tämä sisältää myös muuta meille millään tavalla, muodossa tai muodossa toimitettua tietoa. Kuinka tietoja kerätään Keräämme tietoja täyttämällä sähköiset lomakkeet verkkosivustolla tai kolmannen osapuolen isännöimällä verkkosivustolla, joko tietokoneen tai mobiililaitteen kautta, sähköpostin ja muun viestinnän, puheluiden, kyselyjen, viittaavien verkkosivustojen tai kolmansien osapuolten, mukaan lukien sosiaalisen median sivustot, kuten Facebook, Twitter, Tumblr, Instagram, Pinterest, YouTube ja muut, verkkosivustopalvelinlokien ylläpito ja analysointi sekä evästeiden, verkkojäljitteiden ja verkkosivustopalvelinlokien analyysi ja muut vastaavat tekniikan välineet. TIETOJEN KÄYTTÖ Keräämiemme tietojen avulla voidaan tunnistaa osapuolet, joiden kanssa olemme tekemisissä ja liiketoimintaa.  Emme koskaan myy tai jaa tietojasi kolmansille osapuolille ilman suostumustasi, mutta pidätämme oikeuden paljastaa ja jakaa henkilötietojasi oikeudellisen prosessin noudattamiseksi, vastata hallituksen pyyntöihin, valvoa käyttöehtojamme, suojata toimintaamme, suojata Cherry Blossom Subdcription, LLC: n, sinun tai muiden oikeuksia, yksityisyyttä, turvallisuutta tai omaisuutta ja antaa meille mahdollisuuden jatkaa luottosuojaa ja vähentää riskejä. Voimme käyttää evästeitä auttaaksemme meitä oppimaan, mitkä sivustomme alueet ovat hyödyllisiä ja joita on parannettava. Voit hyväksyä tai poistaa evästeet selaimesi asetuksista. Jos päätät poistaa evästeet käytöstä, kokemuksemme verkkosivustollamme saattaa heikentyä ja jotkin ominaisuudet eivät välttämättä toimi tarkoitetulla tavalla. Voimme myös käyttää evästeitä toimittamaan sinulle kiinnostavaa sisältöä tai muihin tarkoituksiin. Voimme käyttää myös kerättyjä tietoja tilasto- ja / tai markkinointitarkoituksiin teknologian parantamiseksi, mainonta- ja myynninedistämistietojen toimittamiseksi kumppaneiltamme ja kolmansien osapuolten toimittajilta. Käytämme tietojasi suurempana datakokoelmana emmekä erikseen nimen tai tunnistettavissa olevien tietojen perusteella. Voimme seurata verkkosivustosi käyttöä ajan myötä parantaaksemme kokemustasi verkkosivustolla ja tarjotaksemme markkinointiviestejä, tarjouksia, tuotteiden ja palvelujen tarjouksia ja muuta sisältöä, joka mielestämme saattaa kiinnostaa sinua. Kun käytämme kolmansia osapuolia auttamaan meitä keräämään ja / tai käsittelemään henkilötietojasi, pyydämme yleensä, että he noudattavat tätä tietosuojakäytäntöä ja muita asianmukaisia ​​luottamuksellisuus- ja turvatoimenpiteitä. Emme kuitenkaan anna mitään takuuta siitä, että kolmannet osapuolet täyttävät tällaiset pyynnöt. Huomaa, että palveluntarjoajamme voivat sijaita ulkomaisilla lainkäyttöalueilla ja henkilökohtaisiin tietoihisi voidaan soveltaa kyseisten ulkomaisten lainkäyttöalueiden lakeja ja että lainvalvontaviranomaiset ja muut viranomaiset voivat käyttää niitä. TURVALLISUUS Verkkosivustolla on käytössä turvatoimet henkilökohtaisten tunnistetietojesi luottamuksellisuuden ja turvallisuuden suojaamiseksi. Tämä voi estää sinulta saamiesi tietojen katoamisen, väärinkäytön ja muuttamisen, mutta emme takaa kykyämme estää tällainen menetys, väärinkäyttö sinulle tai kolmannelle osapuolelle, joka johtuu tällaisesta menetyksestä, väärinkäytöstä tai muutoksesta . TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖN PÄIVITYKSET Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa yksinkertaisesti julkaisemalla tällaiset muutokset, päivitykset tai muutokset tälle verkkosivustolle ja ilman muita ilmoituksia sinulle. Kaikki tähän tietosuojakäytäntöön tehdyt muutokset tulevat voimaan välittömästi. Sivun yläosassa oleva päiväysleima edustaa viimeistä päivää, jolloin tämä tietosuojakäytäntö päivitettiin. Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa support@cherryblossomsubscription.com.  Ylläpitämällä tiliä kanssamme tai käyttämällä tai pääsemällä mihin tahansa tuotteisiin tai palveluihin, joita tarjoamme tai verkkosivustollamme, sinun katsotaan hyväksyneen ja hyväksyneen tämän tietosuojakäytännön. Sinun vastuullasi on tarkistaa tämä käytäntö ajoittain varmistaaksesi, että hyväksyt edelleen sen kaikki ehdot.

Tämä on tavallinen evästeilmoitus, jota voit helposti mukauttaa tai poistaa käytöstä haluamallasi tavalla järjestelmänvalvojassa. Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen verkkosivustollamme.

Esilataaja
English
English